Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DYLIB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DYLIB. Als je het bestand wilt openen DYLIB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DYLIB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xcode Dynamic Library Format Apple

Wat is een bestand DYLIB?

Macintosh-bibliotheek die verklaringen en functies bevat die door een Mac OS X-toepassing worden verwezen. Wordt dynamisch geladen door verschillende programma's wanneer dat nodig is, waardoor een efficiënt gebruik van geheugen mogelijk is. Kan worden verwezen door open applicaties of door Apple Xcode tijdens software ontwikkeling.

Mach-O is kort voor "Mach Object" en verwijst naar een bestandsformaat dat wordt gebruikt door systemen die zijn gebaseerd op de Mach kernel, zoals NeXTSTEP en Mac OS X.

Hoe een bestand openen DYLIB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DYLIB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DYLIB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DYLIB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DYLIB openen

Andere problemen met een bestand DYLIB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DYLIB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DYLIB:

  • het gekozen bestand DYLIB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DYLIB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DYLIB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand