Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DZIP. Als je het bestand wilt openen DZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
The Witcher 2 Game Archive CD Projekt

Wat is een bestand DZIP?

Bestand gebruikt door The Witcher 2: Assassins of Kings, een derde persoon rollenspel. Wordt gebruikt als containerformaat voor spelinhoud en kan diverse soorten gegevens opslaan, waaronder modellen, texturen, geluiden en andere spelgegevens.

DZIP-bestanden worden ook gebruikt voor het opslaan van downloadbare inhoud (DLC) voor The Witcher 2.

Hoe een bestand openen DZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DZIP openen

Andere problemen met een bestand DZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DZIP:

  • het gekozen bestand DZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand