Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DZM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DZM. Als je het bestand wilt openen DZM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DZM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cyberlink DirectorZone Menu Template Format CyberLink

Wat is een bestand DZM?

Een DZM-bestand is een dvd-menusjabloon die wordt gebruikt door PowerDirector- en PowerProducer-bewerkingsapplicaties. Het is ontworpen voor het maken van dvd's. DZM-bestanden bevatten multimedia-gegevens voor het maken van een dvd-menu, waaronder navigatie-instellingen, achtergrondafbeeldingen, video's, geformatteerde tekst en knoppen en audio.

DZM-bestanden kunnen worden gedownload via PowerDirector of PowerProducer. Ze kunnen ook direct worden gedownload van DirectorZone, een website en online community die door CyberLink wordt onderhouden. Open de sectie 'DVD-menu' voor downloads. DVD-menusjablonen kunnen worden gemaakt met behulp van Menu Designer, een component die bij PowerDirector en PowerProducer is opgenomen.

DZM-bestanden kunnen alleen worden gebruikt voor dvd's die dezelfde beeldverhouding hebben als het menusjabloon. Bijvoorbeeld, een 16: 9 DZM bestand kan alleen worden gebruikt met een 16: 9 DVD.

Hoe een bestand openen DZM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DZM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DZM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DZM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DZM openen

Andere problemen met een bestand DZM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DZM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DZM:

  • het gekozen bestand DZM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DZM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DZM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand