Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DZP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DZP. Als je het bestand wilt openen DZP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DZP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DirectorZone Particle Effect Format CyberLink

Wat is een bestand DZP?

Een DZP-bestand is een partikel effect bestand dat wordt gebruikt door PowerDirector, een dvd authoring programma. Het wordt gebruikt voor het maken van dynamische inhoud in DVD-menu's en menu navigatie. DZP-bestanden kunnen statische grafische objecten, bewegingsobjecten of deeltjes bevatten, die video-effectanimaties zijn.

DZP-bestanden worden opgeslagen met een specifieke aspect ratio, zoals 16: 9 of 4: 3. Daarom kunt u ze alleen gebruiken met een DVD die dezelfde beeldverhouding heeft.

DirectorZone is een online community en website onderhouden door CyberLink. Gebruikers van CyberLink producten kunnen DVD-inhoud van de site downloaden en gebruiken in hun dvd's.

Hoe een bestand openen DZP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DZP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DZP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DZP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DZP openen

Andere problemen met een bestand DZP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DZP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DZP:

  • het gekozen bestand DZP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DZP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DZP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand