Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

E01 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand E01. Als je het bestand wilt openen E01, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ E01

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EnCase Forensic Image Format Guidance Software

Wat is een bestand E01?

Forensics disk image bestand gemaakt door EnCase, een forensics software applicatie. Opslaan van een exacte kopie van de inhoud die is geëxtraheerd op de schijf van een onderwerpapparaat. Kan worden gemonteerd en gelezen door EnCase of een ander programma dat het E01 formaat ondersteunt.

E01-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van gevoelige informatie voor digitale forensics, cybersecurity en e-discovery. Ze kunnen in sommige juridische instellingen gebruikt worden voor het behoud en presenteren van digitaal bewijs.

Hoe een bestand openen E01?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand E01 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de E01 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand E01 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand E01 openen

Andere problemen met een bestand E01

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand E01 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken E01:

  • het gekozen bestand E01 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand E01 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand E01 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies E01
E01 naar ARJ