Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

E2GM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand E2GM. Als je het bestand wilt openen E2GM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ E2GM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pangea Enigmo Custom Game Format Pangea Software

Wat is een bestand E2GM?

Aangepaste spelbestand gebruikt door Enigmo 2, een buitenste puzzelspel. Bevat een of meerdere spellen, inclusief muren, obstakels, dynamische puzzelonderdelen, spelersonderdelen en oplossingsomstandigheden. Wordt gebruikt voor het opslaan van aangepaste puzzels en het downloaden van nieuwe puzzels van internet.

Bij het opslaan van een aangepast spel slaat het resulterende bestand alle aangepaste spelgegevens op, waardoor de aangepaste puzzel gespeeld kan worden, zelfs als het E2GM-bestand is verwijderd.

Aangepaste spellen kunnen worden aangemaakt door Aangepaste aangepaste spel en rarr te selecteren. Maak nieuw uit het Enigmo 2 hoofdmenu.

Hoe een bestand openen E2GM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand E2GM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de E2GM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand E2GM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand E2GM openen

Andere problemen met een bestand E2GM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand E2GM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken E2GM:

  • het gekozen bestand E2GM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand E2GM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand E2GM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand