Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

E57 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand E57. Als je het bestand wilt openen E57, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ E57

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LIDAR Point Cloud Data Format ASTM E57 Committee on 3D Imaging Systems

Wat is een bestand E57?

3D-beeldbestand dat is gemaakt in het ASTM E57-formaat, een formaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van gegevens die zijn vastgelegd door 3D-beeldsystemen. Beveiligt LIDAR (lichtdetectie en bereik) data, die door 3D-bereikscamera's werd vastgelegd. Hiermee kan de afstandswaarnemingsgegevens worden opgeslagen in een leveranciersneutraal formaat.

E57-bestanden kunnen worden gebruikt voor het maken van afbeeldingen van echte objecten, zoals gebouwen, atmosferische entiteiten (eG, wolken) en geologische oppervlakken. Dit kan nuttig zijn bij de bouw, landmeting, engineering en onderzoek.

Het E57-formaat maakt gebruik van een combinatie van binaire en XML-gegevens.

Hoe een bestand openen E57?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand E57 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de E57 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand E57 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand E57 openen

Andere problemen met een bestand E57

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand E57 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken E57:

  • het gekozen bestand E57 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand E57 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand E57 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand