Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

E_E Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand E_E. Als je het bestand wilt openen E_E, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ E_E

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Renamed Executable Format N/A

Wat is een bestand E_E?

Windows-uitvoerbaar bestand (.EXE) dat is aangemaakt met de extensie ".E_e", eventueel om te worden gefilterd door een e-mailprogramma dat de bijlagen van het bestand detecteert met de extensie ".Exe".

E_E-bestanden kunnen hernoemd worden met de extensie ".Exe" en uitvoeren, maar ze mogen niet worden uitgevoerd als u de bron van het bestand niet kent, omdat het mogelijk is dat het virus bevat, vooral als het via e-mail is verzonden.

Hoe een bestand openen E_E?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand E_E niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de E_E lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand E_E associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand E_E openen

Andere problemen met een bestand E_E

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand E_E bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken E_E:

  • het gekozen bestand E_E is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand E_E met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand E_E bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand