Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EAR. Als je het bestand wilt openen EAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Enterprise Application Packaging Unit Oracle

Wat is een bestand EAR?

Applicatiearchief dat wordt gebruikt door Java EE (Enterprise Edition), een platform dat wordt gebruikt voor het programmeren van serversoftware zoals webtoepassingen. Kan .JAR- en .WAR-bestanden bevatten, die samen een Java EE-applicatiepakket bevatten. Wordt gebruikt voor het uitvoeren van de toepassing op een Java EE-enabled server, zoals GlassFish Server of Geronimo.

EAR-bestanden lijken op .JAR-bestanden, maar worden verpakt voor Java EE in plaats van de Java SE (Standard Edition). Zowel JAR als EAR-bestanden gebruiken .ZIP-compressie.

Java EE applicatie wordt ontwikkeld met behulp van de Java EE SDK, die kan worden gedownload van de website van Oracle. Java EE voegt extra functies toe aan Java SE voor serverprogrammering.

Hoe een bestand openen EAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EAR openen

Andere problemen met een bestand EAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EAR:

  • het gekozen bestand EAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand