Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EASM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EASM. Als je het bestand wilt openen EASM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EASM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SolidWorks EDrawing Assembly Format Dassault Systemes

Wat is een bestand EASM?

CAD tekening gemaakt door eDrawings Publisher, een CAD-plugin die wordt gebruikt voor het genereren van eDrawings. Biedt een opgestelde assemblage van onderdelen op. Gebruikt voor elektronische overdracht van CAD tekeningen via internet, evenals voor drukwerk.

eDrawings Publisher is beschikbaar voor meerdere CAD-programma's, waaronder SolidWorks 2005 en later, AutoCAD 2004, CATIA V5, Autodesk Inventor en Solid Edge.

EASM bestanden kunnen bekeken worden met het gratis eDrawings viewer programma.

Hoe een bestand openen EASM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EASM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EASM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EASM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EASM openen

Andere problemen met een bestand EASM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EASM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EASM:

  • het gekozen bestand EASM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EASM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EASM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies EASM
EASM naar DWGEASM naar 3DS