Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EAZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EAZ. Als je het bestand wilt openen EAZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EAZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGIS Explorer Add-in Format ESRI

Wat is een bestand EAZ?

Add-in bestand dat wordt gebruikt door ArcGIS Explorer, een gratis ESRI applicatie die wordt gebruikt voor het verkennen, visualiseren en delen van kaarten. Hiermee wordt een gecomprimeerd bestandarchief opgeslagen, dat een XML-bestand, gecompileerde code en ondersteunende bestanden bevat voor de invoegtoepassing. Wordt gebruikt om de basisfunctionaliteit van de software uit te breiden door nieuwe knoppen, dockable windows en andere extensies op te slaan.

EAZ-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de ArcGIS Explorer SDK. Ze worden gecomprimeerd met behulp van Zip compressie. Het bestand Addins.Xml bevindt zich in de hoofdmap van het archief en beschrijft de aanpassingen die in het bestand zijn opgenomen.

ArcGIS Explorer-invoegtoepassingen bevinden zich in de volgende directories: Windows XP : [gebruiker] ToepassingsgegevensSeriesRIArcGIS ExplorerAddIns Windows Vista en 7 : [gebruiker] AppDataRoamingESRIArcGIS ExplorerAddIns De ArcGIS Explorer SDK vereist Microsoft Visual Studio. U moet echter controleren of de SDK uw versie van Visual Studio ondersteunt.

Hoe een bestand openen EAZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EAZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EAZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EAZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EAZ openen

Andere problemen met een bestand EAZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EAZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EAZ:

  • het gekozen bestand EAZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EAZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EAZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand