Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EBD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EBD. Als je het bestand wilt openen EBD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EBD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows EBD System Format Microsoft

Wat is een bestand EBD?

Systeembestand dat wordt gebruikt door het Windows-besturingssysteem. Niet bedoeld om handmatig geopend te worden, maar wordt in plaats daarvan door Windows gebruikt wanneer het besturingssysteem wordt uitgevoerd.

Een voorbeeld EBD-bestand is Windows.Ebd, die wordt gebruikt om indexatiegegevens voor Windows-zoekopdrachten op te slaan in Windows 8 en Windows Server 2012. Een ander voorbeeld van EBD-bestand is systemsf.Ebd, dat is een systeembestand in de directory C: WindowsSystem32.

EBD staat ook voor Emergency Boot Disk. Bestanden die de * .Ebd-bestandsextensie gebruiken, zijn echter niet noodzakelijkerwijs gerelateerd aan noodstartprocedures.

Hoe een bestand openen EBD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EBD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EBD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EBD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EBD openen

Andere problemen met een bestand EBD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EBD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EBD:

  • het gekozen bestand EBD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EBD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EBD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand