Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EBK. Als je het bestand wilt openen EBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EBook Pro E-book Format The Internet Marketing Center

Wat is een bestand EBK?

Een EBK-bestand is een eBook-bestand dat is gemaakt door eBook Pro, een programma dat gebruikt wordt om eBooks te maken en om auteursrechtelijk beschermde informatie te beschermen. Het slaat een gecomprimeerde en gecodeerde versie van een eBook op en kan worden gelezen met behulp van de gratis eBook Viewer wanneer de juiste gebruikersgegevens worden geleverd.

Publicaties moeten in HTML-formaat zijn voordat ze worden omgezet naar een EBK-bestand in eBook Pro. In het bijzonder moet de publicatie een index.Html-bestand bevatten in de hoofdbron directory.

Met behulp van eBook Pro kunnen onafhankelijke uitgevers en verkopers hun eigen eBooks maken. Ze kunnen ook de distributie van eBook beheersen met behulp van het eBook Pro Client Tools programma, waarmee verkopers online toegangsrechten kunnen beheren.

Hoe een bestand openen EBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EBK openen

Andere problemen met een bestand EBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EBK:

  • het gekozen bestand EBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand