Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EBS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EBS. Als je het bestand wilt openen EBS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EBS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-Prime E-Run Version 1 Script Format Psychology Software Tools

Wat is een bestand EBS?

Script uitgevoerd door E-Run, een applicatie bij E-Prime, een applicatiesuite die wordt gebruikt voor het ontwerpen van experimenten in de psychologie. Opslaan van een uitvoerbaar experiment dat is gegenereerd uit een ontwerp (.ES-bestand). Hiermee kunnen experimenten alleen in E-Run worden uitgevoerd.

EBS-bestanden worden gegenereerd in een eigen binair formaat en kunnen niet worden teruggezet naar het oorspronkelijke ontwerp experiment-bestand. Dit helpt ontwerpers hun intellectuele eigendom te beschermen bij het verdelen van EBS-bestanden.

E-Prime versie 2 gebruikt de extensie .EBS2 voor E-Run scripts, maar de software kan nog steeds EBS-scripts uitvoeren.

Hoe een bestand openen EBS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EBS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EBS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EBS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EBS openen

Andere problemen met een bestand EBS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EBS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EBS:

  • het gekozen bestand EBS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EBS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EBS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand