Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ECC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ECC. Als je het bestand wilt openen ECC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ECC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dvdisaster Error-correction Format dvdisaster

Wat is een bestand ECC?

Gegevensbestand gemaakt door dvdisaster, een programma dat wordt gebruikt voor het herstellen van fouten in cd's, dvd's en blu-ray discs. Opslaan van gegevens die worden gebruikt voor het reconstrueren van onleesbare sectoren op een disc. Vereist een foutvrije disc of .ISO schijfafbeelding om de foutcorrectiegegevens te genereren.

ECC-bestanden worden gebruikt om de data op discs over tijd te beschermen, omdat optische schijven een beperkte levensduur hebben. Merk op dat de ECC-bestanden eerst van foutvrije schijven gegenereerd moeten worden, en dan kunnen ze worden gebruikt om schijven met fouten op een later tijdstip te corrigeren.

Hoe een bestand openen ECC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ECC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ECC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ECC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ECC openen

Andere problemen met een bestand ECC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ECC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ECC:

  • het gekozen bestand ECC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ECC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ECC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand