Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ECL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ECL. Als je het bestand wilt openen ECL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ECL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Management-Ware Mass Mailing News E-campaign List Format Management-Ware Solutions

Wat is een bestand ECL?

XML-bestand gemaakt door Management-Ware Mass Mailing News, een bulk emailing applicatie. Bevat een e-mailcontactlijst, evenals de status van elk contactpersoon. Kan e-mailadressen, volledige namen, titels, telefoonnummers, de datum en andere informatie volgen. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van contactlijsten, die door de toepassing worden verwezen bij het versturen van massa-e-mails.

Management-Ware Mass Mailing News biedt ook tools voor het opbouwen van abonneelijsten en voor het beheren van klantenrelaties via opt-in e-mail marketing campagnes. De software bevat een visuele editor voor het maken van aangepaste berichten, zoals gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Hoe een bestand openen ECL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ECL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ECL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ECL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ECL openen

Andere problemen met een bestand ECL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ECL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ECL:

  • het gekozen bestand ECL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ECL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ECL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand