Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ECO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ECO. Als je het bestand wilt openen ECO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ECO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ECCO Database Format NetManage

Wat is een bestand ECO?

Database van informatie opgeslagen door ECCO, een persoonlijk informatie management programma. Kan agenda, telefoonboek, spreadsheets, notities en andere gegevens bevatten.

ECCO en ECCO Pro werden oorspronkelijk ontwikkeld door Arabesque Software, dan werden NetManage verworven en werden later gestaakt. Een legacy versie van Ecco is nu beschikbaar als gratis download.

Hoe een bestand openen ECO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ECO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ECO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ECO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ECO openen

Andere problemen met een bestand ECO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ECO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ECO:

  • het gekozen bestand ECO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ECO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ECO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand