Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ECP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ECP. Als je het bestand wilt openen ECP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ECP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EasyC Project Format Intelitek

Wat is een bestand ECP?

Projectbestand gemaakt door easyC, een drag-and-drop programmeringsomgeving voor het programmeren van Vex-robots. Bewaar robotlogica en commando's als een reeks visuele blokken in een flowchart. Kan worden gecompileerd door easyC en vervolgens geüpload naar een Vex-robot, die de instructies uitvoert.

EasyC wordt gebruikt in educatieve instellingen om de leerlingen fundamenteel te leren in ontwerp en programmering. De visual design interface maakt interactie mogelijk op het visuele niveau in plaats van op het syntaxniveau. Voor meer geavanceerde gebruikers legt easyC ook de mogelijkheid om te programmeren in de C-taal.

ECP-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat. Ze worden gebruikt door easyC V2 en kunnen niet worden geïmporteerd door easyC V4.

Hoe een bestand openen ECP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ECP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ECP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ECP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ECP openen

Andere problemen met een bestand ECP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ECP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ECP:

  • het gekozen bestand ECP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ECP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ECP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand