Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ECW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ECW. Als je het bestand wilt openen ECW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ECW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Enhanced Compressed Wavelet Image Format ERDAS

Wat is een bestand ECW?

Gecomprimeerd beeld gecreëerd in het Enhanced Compression Wavelet (ECW) formaat, dat is ontwikkeld door Earth Resource Mapping, maar is nu eigendom van en onderhouden door ERDAS. Beveiligt een afbeelding dat is ontworpen voor gebruik met geospatiale data.

ECW-bestanden worden vaak gebruikt voor het opslaan van antenne- en satellietkaartprojectiebeelden. Zij ondersteunen 1 tot 8-bits doorlopende beeldgegevens per laag tot 255 banden.

Hoe een bestand openen ECW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ECW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ECW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ECW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ECW openen

Andere problemen met een bestand ECW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ECW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ECW:

  • het gekozen bestand ECW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ECW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ECW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ECW
ECW naar JPG