Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ECX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ECX. Als je het bestand wilt openen ECX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ECX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ECCO Pro Damaged Database Format NetManage

Wat is een bestand ECX?

Database bestand gemaakt met ECCO, een PIM-programma (Personal Information Management). Kan beschadigde gegevens bevatten die niet door ECCO kunnen worden gelezen.

Als ECCO opmerkt dat een bestand is beschadigd, kan het het opslaan met een extensie ".Ecx" in plaats van de gebruikelijke .ECO-bestandsextensie. Kan worden gegenereerd tijdens het proces 'Create Synchronized Copy' maken.

Hoe een bestand openen ECX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ECX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ECX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ECX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ECX openen

Andere problemen met een bestand ECX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ECX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ECX:

  • het gekozen bestand ECX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ECX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ECX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand