Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDAT. Als je het bestand wilt openen EDAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Playstation Portable PSP Encrypted Data Format Psychology Software Tools

Wat is een bestand EDAT?

Bestand aangemaakt door E-DataAid versie 1, een data manipulatie tool opgenomen in E-Prime psychologie studie software. Sla gegevens op in de vorm van rijen en kolommen. Sla de gegevens van de deelnemers op tijdens de gegevensverzamelfase. Kan worden uitgevoerd naar StatView, SPSS, Microsoft Excel, Gecomprimeerde IFIS en tekstformaten voor statistische analyse.

De E-Prime software wordt vaak gebruikt in onderzoeksomgevingen voor het uitvoeren van experimenten in gedragsonderzoek, fMRI onderzoek en eye tracking onderzoek.

E-DataAid versie 2 slaat bestanden op met de .EDAT2 extensie.

Hoe een bestand openen EDAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDAT openen

Andere problemen met een bestand EDAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDAT:

  • het gekozen bestand EDAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand