Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDAT2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDAT2. Als je het bestand wilt openen EDAT2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDAT2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-Prime 2 E-DataAid Data Format Psychology Software Tools

Wat is een bestand EDAT2?

Bestand gemaakt door E-DataAid versie 2, een data entry en tracking tool dat deel uitmaakt van de E-Prime applicatie suite. Bewaart gegevens met behulp van rijen en kolommen, zoals een spreadsheet. Gebruikt voor het opslaan van deelnemersgegevens. Kan worden geëxporteerd naar StatView, SPSS of Microsoft Excel formaten voor statistische analyse.

De E-Prime software wordt vaak gebruikt in academische en onderzoeksinstellingen bij het uitvoeren van experimenten in gedragsonderzoek, fMRI onderzoek en eye tracking onderzoek.

E-DataAid versie 1 maakt bestanden met de .EDAT-extensie.

Hoe een bestand openen EDAT2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDAT2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDAT2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDAT2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDAT2 openen

Andere problemen met een bestand EDAT2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDAT2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDAT2:

  • het gekozen bestand EDAT2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDAT2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDAT2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand