Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDB. Als je het bestand wilt openen EDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Exchange Information Store Database Microsoft

Wat is een bestand EDB?

Database gemaakt door Microsoft Exchange Server. Dienst als de hoofdopslag voor de mailboxgegevens die door Exchange zijn opgeslagen. Behandelt zowel in-proces als opgeslagen non-SMTP-berichten. Geformatteerd met behulp van een b-boomstructuur, die een topniveau knooppunt en veel kinderknooppunten bevat.

Priv1.Edb en Pub1.Edb zijn de belangrijkste EDB-bestanden die worden gebruikt voor de Exchange Information Store. Ze hebben elk een bijbehorend .STM-bestand dat SMTP-berichten bevat.

Hoe een bestand openen EDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDB openen

Andere problemen met een bestand EDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDB:

  • het gekozen bestand EDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand