Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDC. Als je het bestand wilt openen EDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kryptel (Lite) Decoder/Encoder Format Inv Softworks

Wat is een bestand EDC?

Bestand gecodeerd door Kryptel Lite, een programma waarmee bestanden veilig opgeslagen en opgeslagen worden met behulp van Advanced Encryption Standard (AES) -cryptie. Bevat de gecodeerde inhoud van een bronbestand. Wordt gebruikt om individuele bestanden te beschermen voor veilige opslag.

Nadat Kryptel Lite is geïnstalleerd, kunnen bestanden worden gecodeerd in EDC-bestanden in Windows door ze met de rechtermuisknop te klikken en de optie Encrypt te selecteren. Ze kunnen worden gedecodeerd met behulp van vooraf gedefinieerde wachtwoord.

Hoe een bestand openen EDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDC openen

Andere problemen met een bestand EDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDC:

  • het gekozen bestand EDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand