Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDDX. Als je het bestand wilt openen EDDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Edraw Project EDrawSoft

Wat is een bestand EDDX?

Een EDDX bestand is een bestand gemaakt door Edraw Max en Network Diagram Maker, professionele diagram applicaties. Het bevat een diagram, dat tekst, vormen, pijlen, connectors of afbeeldingen kan bevatten. EDDX-bestanden worden gebruikt om verschillende soorten diagrammen te maken, zoals flowcharts, mind maps, plattegronden, infographics en organisatorische grafieken.

Wanneer u een nieuw diagram maakt en opslaan in Edraw Max, slaat het programma standaard op in het EDDX-formaat. U kunt ook kiezen om het op te slaan als een .HTML-, .PDF-, .DOCX-, .PPTX-, .XLSX-, .VSDX-, .PNG-, .JPG- of .GIF-bestand. Als u ervoor kiest om het op te slaan als een EDDX-bestand, wordt het diagram opgeslagen in een XML-formaat. Om een ​​EDDX bestand te maken, File & rarr. Nieuw, voeg uw gegevens toe en selecteer Bestand & rarr. Opslaan of opslaan als.

Wanneer u een nieuw diagram maakt, kunt u beginnen met een lege tekening of u kunt beginnen met een van de vele sjablonen die bij Edraw Max zijn opgenomen. Sommige categorieën zijn onder andere Business Diagram, Engineering, Database, Fashion Designer, Industrial Automation, Software, Science en Project Management.

Het EDDX formaat is in 2013 geïntroduceerd met de release van versie 7.3 van Edraw Max. Het heeft een betere compressieverhouding, wat leidt tot een kleinere bestandsgrootte dan .EDX-bestanden.

Hoe een bestand openen EDDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDDX openen

Andere problemen met een bestand EDDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDDX:

  • het gekozen bestand EDDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand