Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDF. Als je het bestand wilt openen EDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ESRF Data Format European Synchrotron Radiation Facility

Wat is een bestand EDF?

ESRF-gegevensbestand (EDF) gebruikt als container om tekst- en binaire gegevens op te slaan. Bevat hoofdinformatie en bijbehorende binaire gegevens. Wordt gewoonlijk gebruikt in wetenschappelijke onderzoeksapplicaties om afbeeldingen op te slaan.

Hoe een bestand openen EDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDF openen

Andere problemen met een bestand EDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDF:

  • het gekozen bestand EDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand