Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDFX. Als je het bestand wilt openen EDFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Estimator.NET Estimate Format Dunstad Software

Wat is een bestand EDFX?

Schattingsbestand aangemaakt door Estimator.NET, een programma waarmee financiële schattingen worden gemaakt. Biedt een of meer ramingen op, waaronder financiële gegevens zoals prijzen, uitgaven, leveringsschema's en kosten. Gebruikt om begrotingen te schatten en financiële rapporten aan klanten te sturen.

EDFX-bestanden kunnen ook worden gebruikt om grafische rapporten te genereren, schattingsvergelijkingen op te stellen en schema's te beheren.

Hoe een bestand openen EDFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDFX openen

Andere problemen met een bestand EDFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDFX:

  • het gekozen bestand EDFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand