Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDG. Als je het bestand wilt openen EDG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EDGE Diagrammer Diagram Format Pacestar Software

Wat is een bestand EDG?

Diagram gemaakt door Edge Diagrammer, een gereedschap dat wordt gebruikt voor het maken van technische, presentatie en andere soorten diagrammen. Beveiligt de tekeninglay-out alsook blokken, pijl- en tekstlabels. Kan gebruikt worden voor verschillende soorten diagrammen, met inbegrip van flowcharts, organisatorische grafieken, netwerkdiagrammen en blokdiagrammen.

Edge Diagrammer kan tekeningen exporteren naar verschillende bestandformaten, waaronder .WMF, .EMF, .BMP, .JPG, .PNG, .TIF en .GIF.

Hoe een bestand openen EDG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDG openen

Andere problemen met een bestand EDG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDG:

  • het gekozen bestand EDG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand