Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDGE. Als je het bestand wilt openen EDGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Edge Animation Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand EDGE?

HTML-project gemaakt door Adobe Edge, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van web animaties met HTML / HTML5, JavaScript en CSS. Opgeslagen in een tekstformaat en slaat een multitrack-tijdlijn op voor het animeren van webpagina-elementen. Gebruik jQuery (een JavaScript-bibliotheek) om de animatie mogelijk te maken. Kan als alternatief worden gebruikt voor het maken van webpagina's met Flash.

Wanneer u een Edge-project opslaat, slaat u een HTML-bestand op. Het EDGE-bestand wordt gemaakt tijdens het opslaan proces, samen met HTML, JavaScript en CSS-bestanden, evenals een map met de naam edge_includes die JavaScript-bibliotheken bevat voor de web-animatie. Wanneer u een EDGE-bestand opent, wordt het de webpagina (.HTML-bestand) geopend en de animatietijdlijn voor het bewerken.

Rand verschilt van andere Adobe-producten, aangezien het geen geanimeerde webinhoud maakt met behulp van Adobe's Flash-technologie. In plaats daarvan gebruikt het standaard webtechnologieën zoals HTML5, CSS3 en JavaScript.

Edge Animate, de opvolger van Edge, gebruikt de .AN-extensie voor projecten in plaats van de extensie ".Edge". Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet meer actief ontwikkeld.

Hoe een bestand openen EDGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDGE openen

Andere problemen met een bestand EDGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDGE:

  • het gekozen bestand EDGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand