Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDI. Als je het bestand wilt openen EDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EDI Engine Electronic Data Interchange Format N/A

Wat is een bestand EDI?

Gegevensbestand geformatteerd met behulp van een van meerdere EDI-normen (Electronic Data Interchange). Bevat gestructureerde gegevens die zijn opgeslagen in een tekstformaat. Ontworpen voor het overbrengen van gegevens tussen meerdere organisaties.

Enkele gemeenschappelijke EDI-formaten zijn hieronder vermeld:

cXML xCBL ebXML CSV ANSI X12 EDIFACT EDIFICE (Informatietechnologie) EDITRANS (Vervoer) ETIS (Telecommunicatie)

Aangezien er meerdere EDI-standaarden bestaan, is er geen enkel programma ontworpen om alle EDI-bestanden te openen. Daarom zijn de onderstaande programma's niet gegarandeerd om alle EDI-bestanden te openen. Bij verzending en EDI-bestand moet de afzender altijd bevestigen dat de ontvangende organisatie dezelfde EDI-standaard gebruikt.

Hoe een bestand openen EDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDI openen

Andere problemen met een bestand EDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDI:

  • het gekozen bestand EDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand