Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDJ. Als je het bestand wilt openen EDJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Enlightenment DR 17 Background And Theme Format Enlightenment.org

Wat is een bestand EDJ?

Thema-bestand dat wordt gebruikt bij Edje, een grafisch ontwerp en lay-out bibliotheek. Bevat grafische, GUI-elementen, gebruikersinteractiefuncties en lettertypen. Gewoonlijk gebruikt voor het veranderen van de look en feel van de Enlightenment Desktop Environment.

EDJ-bestanden kunnen gebruikt worden voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces, maar worden meestal gebruikt als thema bestanden voor E17, de Development Release 17 (DR17) van de Enlightenment Desktop Environment. EDJ thema's worden ook gebruikt door Openmoko's Neo FreeRunner mobiele platform.

EDJ staat voor "Edje," de grafische bibliotheek die vensterdecoraties en desktopgedrag voor Verlichting controleert.

Hoe een bestand openen EDJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDJ openen

Andere problemen met een bestand EDJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDJ:

  • het gekozen bestand EDJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand