Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDL. Als je het bestand wilt openen EDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Edit Decision List Format N/A

Wat is een bestand EDL?

Video bewerkingsbestand gemaakt door programma's zoals Adobe Premiere Pro, Avid Media Composer en Apple Final Cut Pro. Biedt een bewerkingsbeslissingslijst (EDL), waarin de bewerkingsbehoeften worden aangegeven tijdens de productie. Bevat de locatie van de bron video data en tijdcodes voor wanneer u video wilt gebruiken. Hiermee kan het oorspronkelijke project opnieuw worden gemaakt in een apart bewerkingssysteem.

Er zijn variaties op het EDL-formaat, waardoor incompatibiliteit tussen verschillende softwareprogramma's kan ontstaan. Een van de gemeenschappelijke specificaties is het CMX3600 formaat.

Hoe een bestand openen EDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDL openen

Andere problemen met een bestand EDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDL:

  • het gekozen bestand EDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand