Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDML. Als je het bestand wilt openen EDML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Extension Data Markup Language (EDML) Document Format Adobe Systems

Wat is een bestand EDML?

Bestand gebruikt door Adobe Dreamweaver, een programma dat wordt gebruikt voor het bouwen van websites en webapplicaties. Bevat eigenschappen en instructies voor het weergeven en invullen van gegevens. Vaak gebruikt voor het maken van aangepaste servergedrag.

Hoe een bestand openen EDML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDML openen

Andere problemen met een bestand EDML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDML:

  • het gekozen bestand EDML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand