Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDMX. Als je het bestand wilt openen EDMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Entity Data Model Format Microsoft

Wat is een bestand EDMX?

Gegevensmodelbestand gemaakt door het onderdeel Entity Data Model Designer van Microsoft Visual Studio. Beveilig het schema voor een database, inclusief entiteiten (eG, database tabellen), hun velden en hun relaties (eG, een-op-één en een-tot-veel).

EDMX-bestanden worden gebruikt voor het genereren van SQL Server-databaseschema's. Ze bevatten drie metagegevensbestanden: 1) het conceptuele schema definitiestaal (CSDL) bestand, 2) het SSDL-bestand van het schema-schema, en 3) het MSL-bestand

Om EDMX-bestanden te maken, hebt u een versie van Visual Studio nodig, inclusief de ADO.NET Entity Data Model Designer.

Hoe een bestand openen EDMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDMX openen

Andere problemen met een bestand EDMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDMX:

  • het gekozen bestand EDMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand