Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDRW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDRW. Als je het bestand wilt openen EDRW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDRW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SolidWorks EDrawing Format Dassault Systemes

Wat is een bestand EDRW?

eDrawings CAD mechanisch ontwerp ontwerp uitgevoerd door SolidWorks software. Kan verschillende mechanische ontwerpen vertegenwoordigen, met inbegrip van gereedschappen, behuizingen of bouwmaterialen. Verlagt projectgrootte met maximaal 95 procent. Gewoonlijk gebruikt voor e-mail project ontwerpen.

eDrawings kan door diverse andere programma's worden gepubliceerd met behulp van de SolidWorks eDrawings Publisher plugin. Voorbeelden zijn AutoCAD, Inventor, Solid Edge, Pro / ENGINEER CATIA V5, Unigraphics / NX, CoCreate en Google SketchUp.

SolidWorks is een uitgebreid design instrument dat mechanische CAD, design validatie, product data management en design communicatie integreert. Het is verkrijgbaar in Standard, Professional en Premium edities.

Hoe een bestand openen EDRW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDRW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDRW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDRW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDRW openen

Andere problemen met een bestand EDRW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDRW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDRW:

  • het gekozen bestand EDRW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDRW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDRW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies EDRW
EDRW naar DWG