Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDX. Als je het bestand wilt openen EDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EDraw Max Drawing Format EdrawSoft

Wat is een bestand EDX?

Een EDX-bestand is een diagram gemaakt door Edraw Max, een professionele diagramtoepassing. Het bevat een diagram, dat diagrammen, pijlen en tekst bevat. EDX-bestanden werden vervangen door .EDDX-bestanden, die ook gebruikt worden voor het opslaan van diagrammen, maar zijn kleiner in grootte.

Sommige sjablooncategorieën omvatten Engineering, Plattegronden, Kaarten, Software, Webdiagram en Netwerk. Onder elk van deze categorieën kunt u de specifieke sjabloon selecteren die u wilt gebruiken.

Om een ​​EDX bestand te maken moet u eerst een sjabloon openen die u wilt gebruiken. U kunt dit doen door Edraw Max te openen en vervolgens in het tabblad Nieuw te kiezen, kunt u kiezen uit de 'Sjablooncategorieën' en kies dan een van de 'Sjablonen'. Nadat u uw sjabloon hebt geopend, gaat u naar File & rarr. Opslaan als .... Nadat u het programma Edraw Max hebt geopend, kunt u verschillende EDX-bestanden eigenlijk openen en worden ze weergegeven als tabbladen in het programma.

De gecomprimeerde versie van dit bestand is de uitbreiding .EDXZ.

Hoe een bestand openen EDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDX openen

Andere problemen met een bestand EDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDX:

  • het gekozen bestand EDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand