Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EDXZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EDXZ. Als je het bestand wilt openen EDXZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EDXZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Edraw Compressed XML FIle EdrawSoft

Wat is een bestand EDXZ?

Gecomprimeerd bestand gemaakt door Edraw Max, een diagram die programma maakt. Bevat uw aangepaste diagrammen die zijn gemaakt van Edraw Max's standaard sjablonen. Diagrammen bestaan ​​uit pijlen, vormen en tekst. Het gecomprimeerde formaat is optimaal voor het delen van projecten met anderen.

Sommige sjablooncategorieën zijn onder meer Business Form, Flowchart, Mind Map, Fashion Design, Science en Database. Onder elk van deze categorieën kunt u de specifieke sjabloon selecteren die u wilt gebruiken.

Om een ​​EDXZ bestand te maken moet u eerst een sjabloon openen die u wilt gebruiken. U kunt dit doen door Edraw Max te openen en vervolgens in het tabblad Nieuw te kiezen, kunt u kiezen uit de 'Sjablooncategorieën' en kies dan een van de 'Sjablonen'. Nadat u uw sjabloon hebt geopend, gaat u naar File & rarr. Opslaan als ... Kies dan de EDXZ-extensie in de vervolgkeuzelijst 'Opslaan als type'.

Gecomprimeerde versie van het .EDX bestand.

Hoe een bestand openen EDXZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EDXZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EDXZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EDXZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EDXZ openen

Andere problemen met een bestand EDXZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EDXZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EDXZ:

  • het gekozen bestand EDXZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EDXZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EDXZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand