Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EEK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EEK. Als je het bestand wilt openen EEK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EEK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Arachne Script Format Arachne

Wat is een bestand EEK?

Bestand gebruikt door Arachne, een webbrowser voor DOS ondersteunt nu ook voor Linux. Net als een .OOK-bestand, maar ook de argumenten voor netwerkopdrachtlijnen voor voor IP-adres, nameserver, gateway en netmask. Wordt gebruikt voor het starten van DOS TCP / IP-hulpprogramma's.

Hoe een bestand openen EEK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EEK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EEK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EEK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EEK openen

Andere problemen met een bestand EEK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EEK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EEK:

  • het gekozen bestand EEK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EEK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EEK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand