Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFA. Als je het bestand wilt openen EFA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ensoniq ASR Instrument Format N/A

Wat is een bestand EFA?

Audio-formaat dat wordt gebruikt door de Ensoniq Advanced Sampling Recorder (ASR), een digitale muziekstudio die in de vroege jaren negentig door Ensoniq is uitgegeven

Hoe een bestand openen EFA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFA openen

Andere problemen met een bestand EFA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFA:

  • het gekozen bestand EFA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand