Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFE. Als je het bestand wilt openen EFE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ensoniq EPS Instrument Format E-Mu

Wat is een bestand EFE?

Ensoniq Performance Sampler (EPS) geluidsformaat gebruikt door Ensoniq samplers (nu eigendom van E-mu). Net als een .WAV-bestand, maar bevat ook toonhoogte en sleutelinformatie en geeft aan waar de monsters worden gespeeld op een MIDI-toetsenbord.

Hoe een bestand openen EFE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFE openen

Andere problemen met een bestand EFE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFE:

  • het gekozen bestand EFE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand