Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFL. Als je het bestand wilt openen EFL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Encryptafile Encrypted Format XenoSystems

Wat is een bestand EFL?

Beveiligd bestand gemaakt door Encryptafile, een applicatie voor het versleutelen van gegevens met behulp van de nieuwste algoritmen voor industriële versleuteling. Ondersteunt het AES (US Advanced Encryption Standard) Rijndael algoritme, evenals de Twofish en RSA encryptie algoritmen.

EFL-bestanden kunnen zowel geheim-sleutel als publieke sleutelcryptie gebruiken.

Hoe een bestand openen EFL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFL openen

Andere problemen met een bestand EFL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFL:

  • het gekozen bestand EFL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand