Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFP. Als je het bestand wilt openen EFP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Exchange Server Form Message Template Format Microsoft

Wat is een bestand EFP?

Formulier sjabloon gebruikt door Microsoft Exchange Forms Designer (EFD), een applicatie ontwikkeling tool gebruikt voor het maken van elektronische formulieren. Bevat een basisformulieroverzicht die wordt verwezen door de wizard Exchange Forms Designer Designer.

EFP-bestanden worden opgeslagen in de map EfdformsTemplate. Voorbeelden van templates die zijn geïnstalleerd met Exchange Forms Designer omvatten: Pstn1wnd.Efp en Pstn2wnd.Efp (Post formulieren) Pstr1wnd.Efp en Pstr2wnd.Efp (Post response formulieren) Sndn1wnd.Efp en Sndn2wnd.Efp (Verzendformulieren) Sndr1wnd.Efp en Sndr2wnd. Efp (verzendformulieren verzenden) Voltooide Exchange-formulieren kunnen worden verdeeld naar Exchange Client-gebruikers door ze te installeren in de Organisatiebibliotheek of ze te publiceren in een openbare map. Ze kunnen ook worden opgeslagen als .FDM-bestanden die via e-mail naar andere gebruikers worden verzonden.

Hoe een bestand openen EFP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFP openen

Andere problemen met een bestand EFP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFP:

  • het gekozen bestand EFP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand