Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFR. Als je het bestand wilt openen EFR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Encryptafile Private Key Format XenoSystems

Wat is een bestand EFR?

Private Key gebruikt om een ​​gecodeerd Encryptafile (.EFL) bestand te authenticeren. Bevat een hexadecimale weergave van de private sleutel die gebruikt werd om de digitale handtekening voor het bestand te maken.

De lengte van een privé sleutel bestand moet groter zijn dan of gelijk zijn aan 16 bits en minder dan of gelijk aan 7128 bits.

Hoe een bestand openen EFR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFR openen

Andere problemen met een bestand EFR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFR:

  • het gekozen bestand EFR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand