Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFS. Als je het bestand wilt openen EFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ensoniq SQ80 Format N/A

Wat is een bestand EFS?

Audio-bestandsformaat gebruikt door de SQ-80, een synthesizer die in 1987 door Ensoniq is vrijgegeven

Hoe een bestand openen EFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFS openen

Andere problemen met een bestand EFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFS:

  • het gekozen bestand EFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand