Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFTX. Als je het bestand wilt openen EFTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office 2007 Theme Effect Format Microsoft

Wat is een bestand EFTX?

Thema-effect dat kan worden toegepast op presentaties en documenten in Microsoft Office 2007 of later. Bevat effecten die kunnen worden toegepast op grafieken, SmartArt-afbeeldingen, tabellen, afbeeldingen, vormen, WordArt en tekst. Inclusief effecten voor lijnen, vullingen en speciale effecten, zoals 3D en schaduw effecten.

EFTX-bestanden bevatten een subset van de gegevens die zijn opgeslagen in .THMX-bestanden. Om een ​​EFTX-bestand uit een THMX-bestand te maken, verwijder de diaMasters-, slideLayouts- en _rels-mappen van de bovenste map van het thema in een THMX-zip-pakket en geef het bestand vervolgens opnieuw met een .Eftx-bestandsextensie.

EFTX-bestanden worden vaak gebruikt in meerdere Microsoft Office-documenten en presentaties om dezelfde look en feel te behouden. Ze zijn niet beschikbaar in Office 2008 voor Mac.

Hoe een bestand openen EFTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFTX openen

Andere problemen met een bestand EFTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFTX:

  • het gekozen bestand EFTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand