Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFU. Als je het bestand wilt openen EFU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Encryptafile Public Key Format XenoSystems

Wat is een bestand EFU?

Openbare sleutel gebruikt om een ​​versleuteld Encryptafile (.EFL) bestand te authenticeren. Bevat een hexadecimale weergave van de publieke sleutel. Beschikbaar gemaakt voor het publiek en gebruikt samen met het Private Key (.EFR) bestand om een ​​digitaal ondertekend bestand te verifiëren.

De lengte van een openbaar sleutel bestand moet groter zijn dan of gelijk zijn aan 16 bits en minder dan of gelijk aan 7128 bits.

Hoe een bestand openen EFU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFU openen

Andere problemen met een bestand EFU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFU:

  • het gekozen bestand EFU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand