Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EFX. Als je het bestand wilt openen EFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Everex EFax Fax Document Format j2 Global Communications

Wat is een bestand EFX?

Document gemaakt door eFax, een dienst die faxen verzendt en ontvangt als documentbijlagen via e-mail. Bevat e-mailbijlage en e-mail body tekst. Kan worden omgezet in .PDF of .TIF-bestanden met behulp van eFax Messenger.

eFax-documenten kunnen worden geconverteerd van meer dan vijftig verschillende bestandstypes voor e-mailbijlage in eFax-software, waaronder .PDF, .DOC, .JPG, .XLS en .HTML.

eFax diensten zijn verkrijgbaar in Plus, Pro en Corporate versies.

Hoe een bestand openen EFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EFX openen

Andere problemen met een bestand EFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EFX:

  • het gekozen bestand EFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand