Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EGC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EGC. Als je het bestand wilt openen EGC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EGC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GIF Creator Project Format EximiousSoft

Wat is een bestand EGC?

Project bestand gemaakt door EximiousSoft GIF Creator, een programma dat gebruikt wordt om GIF animaties te maken. Bevat uw project, inclusief alle bewerkingen en effecten die u heeft toegepast op uw afbeelding (en).

Om een ​​EGC-bestand te maken moet u de applicatie EximiousSoft GIF Creator openen. Zodra u in de toepassing bent, ga naar het floppy-disk icoon linksboven, klik erop en de optie EGC-bestand is de standaard bestand optie. Geef uw bestand op en sla het op. U kunt ook naar het toepassingspictogram linksboven klikken, klikken op en kies Opslaan. Noem het en klik op Opslaan. Zodra het document is aangemaakt, verschijnt het op de locatie die u heeft gekozen om deze op te slaan.

U kunt beeldkaders exporteren van uw EGC-bestand naar een verscheidenheid aan bestandstypen, waaronder .GIF, .JPG, .PNG, .BMP en .PSD. U kunt dit doen door op het toepassingspictogram in de linkerbovenhoek te klikken en vervolgens Image Frames te selecteren en vervolgens het gewenste bestandstype.

Hoe een bestand openen EGC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EGC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EGC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EGC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EGC openen

Andere problemen met een bestand EGC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EGC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EGC:

  • het gekozen bestand EGC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EGC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EGC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand