Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EGG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EGG. Als je het bestand wilt openen EGG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EGG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ALZip EGG Compressed Archive Format Autodesk

Wat is een bestand EGG?

Gecomprimeerd archief gemaakt door ALZip, een bestandskompressie en decompressieprogramma. Opgeslagen in een proprietary formaat, maar kan worden geëxtraheerd op Windows, Mac en Linux platforms met de ALZip software. Mag encryptie en wachtwoordbeveiliging bevatten om het archief te beveiligen.

Het EGG-formaat bevat ook intelligente compressietechnieken voor het maken van kleinere bestandsformaten. Het ondersteunt ook Unicode en is daarom handig voor meertalige archieven.

Het EGG-formaat werd geïntroduceerd met versie 8 van ALZip.

Hoe een bestand openen EGG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EGG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EGG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EGG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EGG openen

Andere problemen met een bestand EGG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EGG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EGG:

  • het gekozen bestand EGG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EGG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EGG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand