Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

EGLIB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand EGLIB. Als je het bestand wilt openen EGLIB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ EGLIB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Edge Animate Symbol Library Adobe Systems Incorporated

Wat is een bestand EGLIB?

Bibliotheekbestand aangemaakt door Adobe Edge Animate, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van geanimeerde webinhoud. Bevat symbolen en hun eigenschappen die kunnen worden gedeeld tussen verschillende projecten. Bevatte symbolen zijn meestal vector- of bitmapafbeeldingen omgezet in symbolen. Soortgelijk aan het .ANSYM bestand.

In Adobe Creative Cloud gebruikt Edge Animate niet meer EGLIB-bestanden om symbolen te exporteren. EGLIB-bestanden worden vervangen door ANSYM-bestanden, maar kunnen nog steeds in verschillende projecten geïmporteerd worden.

Het EGLIB-bestand importeren:

Klik in het gedeelte Bibliotheek op het symbool '+' naast 'Symbolen'. Klik op Symbolen importeren ... in het dialoogvenster navigeren naar uw EGLIB-bestand en klik op Openen. Uw symbolen moeten verschijnen in uw sectie 'Symbolen', sleep de symbolen die u wilt toevoegen aan de 'Stage'.

De EGLIB-bestandpictogrammen verschijnen hetzelfde als de ANSYM-bestandsikonen. Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet meer actief ontwikkeld.

Hoe een bestand openen EGLIB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand EGLIB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de EGLIB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand EGLIB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand EGLIB openen

Andere problemen met een bestand EGLIB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand EGLIB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken EGLIB:

  • het gekozen bestand EGLIB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand EGLIB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand EGLIB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand